Mada

Kaip išsirinkti moterišką avalynę?

Batai – ne tik daiktas, kuris gali Jums padėti kasdien įveikti labai didelius atstumus. Tai ir stiliaus akcentas ir tuo pačiu aksesuaras, kuris turi būti derinamas prie drabužių. Natūralu, kad renkantis batus reikia įvertinti smulkmenas, apgalvoti labai daug niuansų. Tik tai garantuoja, kad rasite tą kokybę, kurios Jums reikia.

O kad tinkamų batų paieškos būtų paprastesnės – pateiksime kelis niuansus, kuriuos reikia įvertinti renkantis avalynę.

DYDIS

Batų dydis yra bene pirmas ir svarbiausias aspektas, kur reikia įvertinti renkantis batus. Svarbiausia atsiimti, kad perkant iš skirtingų šalių prekybos vietų – dydžiai gali skirtis. Štai todėl reikia susižinoti – ar avalynė nėra mažinta arba didinta. Lygiai taip pat kaip ir drabužių dydžiai, kurie pavyzdžiui, Kinijoje – mažesni nei ES.

MODELIS

Batai taip pat pasirenkami ir pagal modelį, kurio pasiūla rinkoje šiuo metu labai plati. Nuo klasikinio iki modernaus stiliaus, tad raskite batus, kurie Jums padeda ne tik skoningai atrodyti, tačiau ir „pataikyti“ į etiketą.

SEZONAS

Batai turi būti pasirenkami ir pagal sezoniškumą. Nuo vasarinių iki skirtų žiemai, nuo tokių, kurie sušildo koją iki tokių, kurie padeda išvengti peršlapimo.

SPALVA

Žinoma, avalynės pasirinkimo aspektas yra ir spalva. Nors dažniausiai perkami tamsi spalvų batai, kadangi jie ne taip greitai dėvisi, tačiau šiuo metu pasiūla labai plati, tad siūlome įsigyti bent jau vienus ir ryškesnius.

UŽSEGIMAS

Rusiški dydžiai dažniausiai būna didesni, kadangi juose taikomas kitoks užsegimas nei batuose, kurie yra gaminti ES. Nepamirškite to.

DIZAINERIS

Kai kuriems labai svarbu, kad kasdien dėvimi batai būtų gaminami žinomo dizainerio, kurio vardas yra atpažįstamas pasaulyje. Jeigu ir jums tai svarbus aspektas – rinkitės atitinkamai.

MEDŽIAGA

Ir galiausiai – medžiaga, kuri lemia ne tik stilių, tačiau ir sezoniškumą.

Tinkami batai padės Jums kasdien įveikti labai didelius atstumus ir tuo pačiu tai padaryti stilingai. Ypač tomis dienomis, kai oras yra labai niūrus ir norisi dėvėti tokius batus, kurie gali pagerinti nuotaiką ne tik sau, tačiau ir kitam.